Hudební software pro tvorbu vlastní hudby

Ačkoli v programu SOUND FORGE Pro můžete zvuk dokonale upravit, opravit, masterovat, efektovat a dělat s ním všelijaká další kouzla ve špičkové kvalitě zvuku, pro hudebníka to může být stále málo. Pokud jste muzikant, zpěvák, hráč na hudební nástroj, tvůrce hudby nebo hudební producent, mohl by se vám hodit specializovaný hudební software pro vícestopé (multitrack) nahrávání a tvorbu vlastní hudby s bohatou knihovnou hudebních smyček, zvuků a virtuálních instrumentů, které jsou již zahrnuty v ceně. Vyberte si.
ACID Pro 11 SUITE obal krabice Novinka sleva

ACID Pro 11 SUITE

Výhodná edice SUITE nabízí stejný software ACID PRO 11 se všemi jeho funkcemi, plus ještě bohatší kolekci hudby, efektů, smyček a přibalených audio pluginů. Obsahuje 29 VITA instrumentů, 38 efektů a 16,6 GB ACIDovaných hudebních smyček a samplů. K tomu je přibaleno 5 Brainworks pluginů (Brainworx Console Focusrite, Brainworx Masterdesk, Brainworx Crispy Tuner, Brainworx Refinement, Brainworx Oberhausen Synthesizer), nový dynamicEQ, bohatší knihovna Independence Pro Premium Suite (70 GB), colorFX Suite, Vintage Effects Suite, dále Melodyne 5 essential, coreFX, essentialFX, nový VariVerb II, Vandal, nový iZotope Ozone 10 Elements a Analogue Modelling Suite.

Promo SLEVA 30%

PROMO SLEVA 55%
sleva i na upgrady

ACID Pro 11 obal krabice Novinka sleva

ACID Pro 11

Plnohodnotný DAW software pro hudební tvorbu, multitrack nahrávání do 24-bit/192 kHz, remixování známých songů, vytváření hudebních smyček a samplů, míchání zvuku a MIDI sekvencování. Obsahuje 19 VITA instrumentů, 31 efektů a 13,6 GB ACIDovaných hudebních smyček a samplů. Nabízí pokročilé efektování zvuku, změnu tempa a ladění, remixážní nástroje MIDI Playable Chopper, Beatmapper a modernizovaný Morph Pads. Přibaleny jsou Melodyne essential, coreFX, essentialFX, modernEQ, nový VariVerb II, Vandal, nový iZotope Ozone 10 Elements, dva Brainworks pluginy a Analogue Modelling Suite.

Promo SLEVA 30%

PROMO SLEVA 40%
sleva i na upgrady

Acid MUSIC STUDIO 11 obal krabice Novinka sleva

Acid MUSIC STUDIO 11

Domácí hudební nahrávací a hudebně-produkční studio. Hudební software za lidovou cenu pro snadné vícestopé (multitrack) nahrávání hudby a zpěvu a tvorbu vlastní hudby z hudebních smyček a instrumentů. Maximální kvalita zvuku 24-bit/192 kHz. Obsahuje 8 virtuálních instrumentů, 6 pluginů s profesionálními audio efekty a celkem 3 GB ACIDovaných hudebních smyček pro vaši tvorbu.

Medardova SLEVA 30% pro upgrady
(platí pro upgrady z libovolného SOUND FORGE PRO nebo SpectraLayers Pro)

PROMO SLEVA 25%

MUSIC MAKER Premium 2024 obal krabice Novinka 30% sleva

MUSIC MAKER Premium 2024

Hudební software pro snadnou tvorbu vlastní hudby i bez předchozích zkušeností. Tisíce zvuků & hudebních smyček již v ceně. Plus, přibalen speciální kód pro ještě více hudby a více virtuálních instrumentů zdarma dle vašeho výběru. Navíc, exkluzivně pouze v edici PREMIUM je Song Maker AI s více funkcemi, dále VST Bridge a přibaleny jsou extra pluginy a bonusy jako např. nový Beatbox Pro 2, nový wizardFX Suite, nový modern EQ, dále Bass Machine, Live Pads & Live Sets, AM|TRACK, coreFX Delay, DN-e1, Vintage FX Filtox, Orange Vocoder ME nebo Sound Forge Audio Studio 12.

Promo SLEVA 20%

PROMO SLEVA 30%

MUSIC MAKER Plus 2024 obal krabice Novinka 40%

MUSIC MAKER Plus 2024

Levnější verze hudebního software MUSIC MAKER, obsahuje oproti edici PREMIUM méně funkcí, méně audio pluginů a menší množství přibalených zvuků, samplů a smyček. Součástí (již zahrnuto v ceně) je 5 virtuálních hudebních nástrojů, 20 audio efektů, plus zdarma dle vašeho výběru 1 Soundpool kolekce a 1 Soundpool.

Promo SLEVA 20%

PROMO SLEVA 40%

Samplitude Music Studio X8 obal krabice Novinka sleva

Samplitude Music Studio X8

Vše co muzikant potřebuje, včetně 32 virtuálních instrumentů, vícestopého nahrávání a rozhraní ARA2. Ať už ho potřebujete v garáži nebo na scéně, od první do poslední noty, Samplitude Music Studio je všestranný a neuvěřitelně výkonný program pro kompozici hudby, nahrávání, míchání a mastering hudby. Součástí je 32 virtuálních instrumentů. Obsahuje také průvodce s šablonami pro snadný start. Nově má výkonný audio engine a řadu nových profesionálních funkcí.

Promo SLEVA 20%

PROMO SLEVA 20%